Blog Listem

7 Ağustos 2014 Perşembe

CIA Twitter ve Facebook hesapları başlattı

Amerika Birleşik Devletleri Merkezi İstihbarat Ajansı, CIA, Twitter ve Facebook’taki ilk resmi hesapları açtı, Cuma günü açıkladı.

Gizli ajanlar kamuoyu ile daha doğrudan görüşme ve “daha erişilebilir” bir ajan sınıflandırılmamış, bilgi paylaşımları yapılması için yardımcı olacağını söyledi.
“Bu bizim ilk tweetimiz olduğunundan, ” casus ajansı alaycı bir tweet ile başladı.
Beş saat içinde,  200.000 ‘den fazla takipçisi oluşturulan cia zaten hazırda vardı.
Twittersphere çılgınlık.
Ajans Cuma günü bir basın açıklamasında sosyal ağ sitelerinde lansmanının haberi doğruladı.
“Bu platformlara genişleterek, CIA Başkanı John Brennan CIA daha doğrudan kamuoyu ile meşgul ve CIA misyonu, tarih ve diğer gelişmeler hakkında bilgi vermek mümkün olacak,” dedi
Dünya liderleri ve haritalar bir veritabanı – takipçileri de CIA’in halka açık olmayan müzesi, yanı sıra “World Factbook” güncellemeleri sergilenen eserler yayınlanmıştı görüntüleri için sabırsızlanıyoruz.
CIA’in ilk tweet atıf gazetecilerin sorularına yanıt rezil mutlak bir çılgınlık içine uluslararası Twittersphere gönderme, mizah ajansın anlamda ortaya koymaktadır, BBC’nin Aleem Maqbool diyor.
CIAKitapların New York İnceleme baskısı altında ajansı koymak için CIA Twitter başlatmak için kullandı.
Birçok taraftar bazıları Almanya ABD casusları onu telefonun hack hakkında soruşturma açıldı sonra Angela Merkel’i “takip” CIA cesaret, diye devam ediyor, diğerleri sadece kaybettikleri e-posta şifreleri kurtarmak yardım istedi varken.
Kitapların New York İnceleme 9/11 saldırıları beri yıllarda düzenlenen “değeri yüksek tutuklular” için CIA sorgulama yöntemleri hakkında makalelere bağlantılar tweetleyerek CIA Twitter hesabının açılışında tepki gösterdi.
Ajans güvenli başardı @ CIA ajansı taklit ediyordu birisi hakkında Twitter ile bir şikayette sonra Twitter işlemek, CIA’in K Ürdün Caldwell BBC söyledi.
Kendi Twitter ve hem Facebook profilleri, CIA’in etiket satırı okur: “Biz savunma Millet ilk satırı vardır Biz başkalarının başarmak ve diğerleri gidemez nereye gitmek değil ne başarmak..”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *